iPhone SE


Standard

Standard

Du indleverer din enhed i en af vores

butikker eller sender den

til os med posten

Standard

iRepGO!

Vi kommer ud og reparerer
enheden på stedet

(Tilbydes kun i udvalgte byer)

Tryk på plusset for at se priserne

iPhone SE

IDMærkeModelReparationPrisStandardPick-upiRepGO!
931 Apple iPhone SE Skærm udskiftning (original kvalitet) 799 kr. 799 kr. 999 kr.
933 Apple iPhone SE Frontkamera udskiftning 600 kr. 600 kr. 800 kr.
934 Apple iPhone SE Ørehøjtaler udskiftning 600 kr. 600 kr. 800 kr.
935 Apple iPhone SE Diagnose 200 kr. 200 kr. Tilbydes ikke
936 Apple iPhone SE Diagnose af vandskade 250 kr. 250 kr. Tilbydes ikke
938 Apple iPhone SE Bagcover udskiftning 1400 kr. 1400 kr. 1400 kr. 1600 kr.
1.130 Apple iPhone SE Batteri udskiftning 399 kr. 399 kr. 599 kr.


REPARATION AF IPHONE SE

Vi kan tilbyde reparation af langt de fleste skader på din iPhone SE – bl.a. reparation af et knust glas eller en smadret skærm. Du kan eksempelvis indlevere din iPhone SE til reparation ved at besøge en af vores fem butikker i København, Aarhus, Odense og Aalborg. Alle vores butikker er beliggende på eller nær byens mest populære butiksstrøg, hvor det er nemt og bekvemt at indlevere din iPhone SE. Hvis du ikke bor i nærheden af en af vores butikker, så kan du selvfølgelig også sende din iPhone SE ind til os med posten. I denne guide beskriver vi præcis, hvordan dette gøres.

 

I butikkerne har vi også et bredt udvalg af tilbehør til iPhone SE – bl.a. ladekabler, ladestik, PanzerGlass og covers. Er du på udkig efter en ny iPhone eller iPad, så sælger vi både nye og brugte modeller til særdeles attraktive priser. Vi yder 12 måneders garanti på alle iPhones og iPads, og der medfølger desuden ladekabel og ladestik i en flot iRep-salgsæske. Se priser og udvalg her.

Hvis det er tid til en ny iPhone, så vil vi meget gerne tilbyde at købe din gamle. Vi kan give et tilbud på din telefon ved, at du indleverer den i en af vores butikker eller ved, at du sender den ind til os. Info om indlevering samt vores opkøbspriser kan du læse mere om her.

 

Om iPhone SE
iPhone SE er på mange måder en iPhone 6S pakket ind i designet fra en iPhone 5S. Den har samme forbedrede processor og kamera som iPhone 6S, men har en skærm på 4 tommer i stedet for 4,7 tommer. Modsat iPhone 6S har iPhone SE heller ikke fået den nye feature, 3D Touch, ombord.

 

iPhone SE er den oplagte iPhone til dem, som ikke vil gå ned på hardware, men på samme tid ønsker en telefon, der passer perfekt i lommen.

 

iPhone SE kan ligesom iPhone 6S også fås i farven rose gold.

Bedste kundeservice

Hurtig service

Kvalitet i top

Danmarks største

Landsdækkende

Gratis lånetelefon

KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

OVERTAGELSE AF APPLE-GARANTI

Når du får repareret din iPhone eller iPad hos iRep.DK, så skal du ikke være nervøs for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din iPhone eller iPad inde til reparation. Klik på knappen nedenfor for at se de nærmere betingelser for overtagelse af garanti og reklamationsret på Apple-produkter.

Garantiovertagelse