Apple iPhone 8

Standard

Standard

Du indleverer din enhed i en af vores

butikker eller sender den

til os med posten

Standard

iRepGO!

Vi kommer ud og reparerer
enheden på stedet

(Tilbydes kun i udvalgte byer)

Tryk på plusset for at se priserne

iPhone 8

IDMærkeModelReparationPrisStandardPick-upiRepGO!
1.022 Apple iPhone 8 Skærm udskiftning 1599 kr. 1599 kr. 1799 kr.
1.023 Apple iPhone 8 Bagcover udskiftning 2199 kr. 2199 kr. 2399 kr.
1.024 Apple iPhone 8 Batteri udskiftning 399 kr. 399 kr. 599 kr.
1.025 Apple iPhone 8 Dock connector (ladeport) udskiftning 699 kr. 699 kr. 899 kr.
1.026 Apple iPhone 8 Ekstern højttaler udskiftning 699 kr. 699 kr. 899 kr.
1.027 Apple iPhone 8 Bagkamera udskiftning 699 kr. 699 kr. 899 kr.
1.028 Apple iPhone 8 Frontkamera udskiftning 699 kr. 699 kr. 899 kr.
1.029 Apple iPhone 8 Power-knap udskiftning (funktionen) 699 kr. 699 kr. 899 kr.
1.030 Apple iPhone 8 Volume-knap udskiftning (funktionen) 699 kr. 699 kr. 899 kr.
1.031 Apple iPhone 8 Ørehøjttaler udskiftning 699 kr. 699 kr. 899 kr.


REPARATION AF IPHONE 8

Hos iRep har vi store kompetencer inden for reparation af telefoner, tablets og computere. Til lige netop iPhone 8 tilbyder vi reparation af stort set alle skader. Det kunne eksempelvis være en ødelagt skærm eller et batteri, der ikke holder strøm. Hvis du har været så uheldig, at din iPhone 8 har været i vand eller fået en væskeskade på anden vis, så står vi altid klar til at hjælpe. Ved væskeskader foretager vi en grundig diagnose, hvor telefonen først bliver renset og derefter testet for fejl. Hvis en reparation er mulig, og selvfølgelig også rentabel, så vil vi give dig et pristilbud, hvorefter du kan beslutte, om du ønsker at få din væskeskadet telefon repareret.
Efter en reparation vælger mange af vores kunder at investere i bagcovers eller beskyttelsesglas for at mindske risikoen for, at deres telefon går i stykker igen. Alle vores butikker tilbyder et bredt udvalg af PanzerGlass og covers til netop dette formål.

 

Hvordan indleverer jeg min telefon?
De fleste af vores kunder vælger at indlevere deres telefoner i en af vores fem butikker som er beliggende i København K, København N, AarhusOdense eller Aalborg. Samtlige butikker er centralt placeret i de respektive byer nær byens butiksstrøg. Hvis vores butikker ikke er beliggende i nærheden af dig, så er det selvfølgelig også muligt at sende din iPhone 8 ind til os med posten. Du kan se præcis, hvordan dette gøres i denne guide.

 

Vi sælger også telefoner og tilbehør
På vores webshop samt i alle vores butikker finder du et stort udvalg af tilbehør til din iPhone 8 – eksempelvis PanzerGlass, kabler og covers. Leder du efter en ny iPhone eller iPad, vil vi anbefale dig at slå et smut forbi vores webshop eller en af vores butikker, hvor vi har enheder i både ny og stand til meget attraktive priser. Du få 24 måneders garanti på alle iPhones og iPads, og der medfølger selvfølgelig også ladstik, ladekabel – alt sammen indpakket i en flot iRep-salgsæske. Se priser og udvalg her.

 

Vi kan tilbyde en god pris for din gamle iPhone, iPad eller Samsung Galaxy
Hvis du hellere vil opgradere til en nyere model i stedet for at få repareret din gamle, så står vi altid klar til en give en god pris for din gamle enhed. Vi kan give et pristilbud inden for få timer, hvis du indleverer den til vurdering i en af vores butikker. Og hvis du vælger at sælge, så kan vi overføre pengene samme dag. Det er selvfølgelig også muligt at sende den ind til os. Læs mere om salg af enhed til iRep her.

Bedste kundeservice

Hurtig service

Kvalitet i top

Danmarks største

Landsdækkende

Gratis lånetelefon

KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

OVERTAGELSE AF APPLE-GARANTI

Når du får repareret din iPhone eller iPad hos iRep.DK, så skal du ikke være nervøs for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din iPhone eller iPad inde til reparation. Klik på knappen nedenfor for at se de nærmere betingelser for overtagelse af garanti og reklamationsret på Apple-produkter.

Garantiovertagelse