Apple iPhone 7

Standard

Standard

Du indleverer din enhed i en af vores

butikker eller sender den

til os med posten

Standard

iRepGO!

Vi kommer ud og reparerer
enheden på stedet

(Tilbydes kun i udvalgte byer)

Tryk på plusset for at se priserne

iPhone 7

ID Mærke Model Reparation Pris Standard Pick-up iRepGO!
939 Apple iPhone 7 Skærm udskiftning (original kvalitet) 1199 kr. 1199 kr. 1399 kr.
940 Apple iPhone 7 Bagcover udskiftning 2200 kr. 2200 kr. 2400 kr.
941 Apple iPhone 7 Batteri udskiftning 700 kr. 700 kr. 900 kr.
942 Apple iPhone 7 Højtaler udskiftning 700 kr. 700 kr. 900 kr.
943 Apple iPhone 7 Kamera udskiftning 700 kr. 700 kr. 900 kr.
944 Apple iPhone 7 Power-knap udskiftning (funktionen) 700 kr. 700 kr. 900 kr.
945 Apple iPhone 7 Volume-knap udskiftning (funktionen) 700 kr. 700 kr. 900 kr.
946 Apple iPhone 7 Lydløs-knap udskiftning (funktionen) 700 kr. 700 kr. 900 kr.


REPARATION AF IPHONE 7

Vi kan tilbyde reparation af langt de fleste skader på din iPhone 7 – bl.a. reparation af et knust glas eller en smadret skærm. Du kan eksempelvis indlevere din iPhone 7 til reparation ved at besøge en af vores seks butikker i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller Vejle. Alle vores butikker er beliggende på eller nær byens mest populære butiksstrøg, hvor det er nemt og bekvemt at indlevere din iPhone 7. Hvis du ikke bor i nærheden af en af vores butikker, så kan du selvfølgelig også sende din iPhone 7 ind til os med posten. I denne guide beskriver vi præcis, hvordan dette gøres.

 

I butikkerne har vi også et bredt udvalg af tilbehør til iPhone 7 – bl.a. ladekabler, ladestik, PanzerGlass og covers. Er du på udkig efter en ny iPhone eller iPad, så sælger vi både nye og brugte modeller til særdeles attraktive priser. Vi yder 12 måneders garanti på alle iPhones og iPads, og der medfølger desuden ladekabel og ladestik i en flot iRep-salgsæske. Se priser og udvalg her.

Hvis det er tid til en ny iPhone, så vil vi meget gerne tilbyde at købe din gamle. Vi kan give et tilbud på din telefon ved, at du indleverer den i en af vores butikker eller ved, at du sender den ind til os. Info om indlevering samt vores opkøbspriser kan du læse mere om her.

 

Om iPhone 7
iPhone 7 kom til Danmark i efteråret 2016 og viderefører på mange punkter designet fra iPhone 6S. Bortset fra nogle meget små kosmetiske ændringer, så er iPhone 7 set udefra stort set identisk med dens forgænger, iPhone 6S.

 

Inde i telefonen gemmer der sig dog opgraderinger på flere fronter, hvor det især er værd at fremhæve den nye processor, der er op mod 40% hurtigere. Derudover har Apple valgt at fjerne det almindelige jack-stik til hovedtelefoner og vil i stedet lade iPhone 7-ejere bruge Lightning-stikket eller Bluetooth til at forbinde telefonen med hovedtelefoner.

 

Også kameraet har fået en opgradering og har nu fået optisk billedstabilisering, så det er blevet endnu lettere at tage fantastiske billeder.

 

iPhone 7 kan som den første iPhone også fås i farven Jet Black.

Bedste kundeservice

Hurtig service

Kvalitet i top

Danmarks største

Landsdækkende

Gratis lånetelefon

KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

OVERTAGELSE AF APPLE-GARANTI

Når du får repareret din iPhone eller iPad hos iRep.DK, så skal du ikke være nervøs for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din iPhone eller iPad inde til reparation. Klik på knappen nedenfor for at se de nærmere betingelser for overtagelse af garanti og reklamationsret på Apple-produkter.

Garantiovertagelse