Apple iPhone 7

Standard

Du indleverer din enhed i en af vores

butikker eller sender den

til os med posten

iRepGO!

Vi kommer ud og reparerer
enheden på stedet

(Tilbydes kun i udvalgte byer)

Tryk på plusset for at se priserne

iPhone 7

IDMærkeModelReparationPrisStandardPick-upiRepGO!
939 Apple iPhone 7 Skærm udskiftning (OEM) 1199 kr. 1199 kr. 1399 kr.
940 Apple iPhone 7 Bagcover udskiftning 2200 kr. 2200 kr. 2400 kr.
941 Apple iPhone 7 Batteri udskiftning (OEM) 399 kr. 399 kr. 599 kr.
942 Apple iPhone 7 Højtaler udskiftning 700 kr. 700 kr. 900 kr.
943 Apple iPhone 7 Kamera udskiftning 700 kr. 700 kr. 900 kr.
944 Apple iPhone 7 Power-knap udskiftning (funktionen) 700 kr. 700 kr. 900 kr.
945 Apple iPhone 7 Volume-knap udskiftning (funktionen) 700 kr. 700 kr. 900 kr.
946 Apple iPhone 7 Lydløs-knap udskiftning (funktionen) 700 kr. 700 kr. 900 kr.


REPARATION AF IPHONE 7

Hos iRep er vi eksperter i reparation af telefoner, tablets og computere og kan tilbyde reparation af langt de fleste skader på din iPhone 7 – bl.a. reparation af et knust glas eller en smadret skærm. Hvis der er problemer med batteriet, så kan vi selvfølgelig også tilbyde udskiftning af dette samt udskiftning af stort set alle andre komponenter i telefonen. Ydermere har vi stor erfaring med diagnose af vandskader, hvor vi gennemfører rensning efterfulgt af en række grundige tests for at afdække, om din iPhone 7 kan repareres. Ønsker du efterfølgende at investere i beskyttelsesglas eller bagcovers, så du mindsker risikoen for en ny skade, kan vi i alle butikker tilbyde et stort udvalg af PanzerGlass og bagcovers i mange forskellige farver og designs.

 

Hvordan kan jeg indlevere min telefon?
Du kan eksempelvis indlevere din iPhone 7 til reparation ved at besøge en af vores seks butikker i København K, København N, Aarhus, Odense eller Aalborg. Alle vores butikker er beliggende på eller nær byens mest populære butiksstrøg, hvor det er nemt og bekvemt at indlevere din iPhone 7. Hvis du ikke bor i nærheden af en af vores butikker, så kan du selvfølgelig også sende din iPhone 7 ind til os med posten. I denne guide beskriver vi præcis, hvordan dette gøres.

 

Ny telefon eller tilbehør
I butikkerne og på vores webshop har vi et bredt udvalg af tilbehør til iPhone 7 – bl.a. ladekabler, ladestik, PanzerGlass og covers. Er du på udkig efter en ny iPhone eller iPad, så sælger vi enheder i både ny og brugt stand til særdeles attraktive priser. Vi yder 24 måneders garanti på alle iPhones og iPads, og der medfølger desuden ladekabel og ladestik i en flot iRep-salgsæske. Se priser og udvalg her.

 

Lad os købe din gamle iPhone, iPad eller Samsung Galaxy
Selvom vi hos iRep er blandt Danmarks bedste til at reparere telefoner og tablets, så er der selvfølgelig også situationer, hvor man hellere vil opgradere til noget nyere. Så hvis det er tid til en ny telefon, vil vi meget gerne tilbyde at købe din gamle. Vi kan give et tilbud på din telefon eller tablet ved, at du indleverer den i en af vores butikker eller ved, at du sender den ind til os. Info om indlevering samt vores opkøbspriser kan du læse mere om her.

 

Om iPhone 7
iPhone 7 kom til Danmark i efteråret 2016 og viderefører på mange punkter designet fra iPhone 6S. Bortset fra nogle meget små kosmetiske ændringer, så er iPhone 7 set udefra stort set identisk med dens forgænger, iPhone 6S.

 

Inde i telefonen gemmer der sig dog opgraderinger på flere fronter, hvor det især er værd at fremhæve den nye processor, der er op mod 40% hurtigere. Derudover har Apple valgt at fjerne det almindelige jack-stik til hovedtelefoner og vil i stedet lade iPhone 7-ejere bruge Lightning-stikket eller Bluetooth til at forbinde telefonen med hovedtelefoner. Også kameraet har fået en opgradering og har nu fået optisk billedstabilisering, så det er blevet endnu lettere at tage fantastiske billeder.

 

iPhone 7 kan som den første iPhone også fås i farven Jet Black.

Bedste kundeservice

Hurtig service

Kvalitet i top

Danmarks største

Landsdækkende

Gratis lånetelefon

KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

OVERTAGELSE AF APPLE-GARANTI

Når du får repareret din iPhone eller iPad hos iRep.DK, så skal du ikke være nervøs for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din iPhone eller iPad inde til reparation. Klik på knappen nedenfor for at se de nærmere betingelser for overtagelse af garanti og reklamationsret på Apple-produkter.

Garantiovertagelse