Apple iPhone 7 Plus

Standard

Standard

Du indleverer din enhed i en af vores

butikker eller sender den

til os med posten

Standard

iRepGO!

Vi kommer ud og reparerer
enheden på stedet

(Tilbydes kun i udvalgte byer)

Tryk på plusset for at se priserne

iPhone 7 Plus

IDMærkeModelReparationPrisStandardPick-upiRepGO!
947 Apple iPhone 7 Plus Skærm udskiftning (original kvalitet) 1399 kr. 1399 kr. 1599 kr.
948 Apple iPhone 7 Plus Bagcover udskiftning 2500 kr. 2500 kr. 2700 kr.
949 Apple iPhone 7 Plus Batteri udskiftning 399 kr. 399 kr. 599 kr.
950 Apple iPhone 7 Plus Højtaler udskiftning 800 kr. 800 kr. 1000 kr.
951 Apple iPhone 7 Plus Kamera udskiftning 800 kr. 800 kr. 1000 kr.
952 Apple iPhone 7 Plus Power-knap udskiftning (funktionen) 800 kr. 800 kr. 1000 kr.
953 Apple iPhone 7 Plus Volume-knap udskiftning (funktionen) 800 kr. 800 kr. 1000 kr.
954 Apple iPhone 7 Plus Lydløs-knap udskiftning (funktionen) 800 kr. 800 kr. 1000 kr.


REPARATION AF IPHONE 7 PLUS

Hos iRep specialiserer vi os i reparation af smartphones, tablets og computere. Vi kan tage hånd om langt de fleste skader du måtte have på din iPhone 7 Plus – vi har især ekspertise i og mange års erfaring med glas- og skærmreparationer. Oplever du problemer med dit batteri eller andre funktioner tilbyder vi selvfølgelig også udskiftning og reparation af dette.
Vi står også til rådighed i tilfælde af væskeskader, hvor vi renser og tørrer din iPhone 7 Plus efterfulgt af tests og gennemgang af enhedens funktioner for derved at sikre fuld funktionalitet.
I alle vores butikker tilbyder vi et bredt sortiment af tilbehør til din telefon samt beskyttelsesglas og bagcovers, hvis du ønsker at sikre dig mod fremtidige glasskader og ridser.

 

Hvor ligger jeres butikker?
iRep har seks butikker fordelt i landet, hvor vi står klar til at hjælpe dig med din iPhone 7 Plus. Du kan indlevere den i København K, København N, Aarhus, Odense eller Aalborg. Det er vigtigt for os, at du nemt og hurtigt kan indlevere din iPhone 7 Plus og derfor har alle seks butikker en central beliggenhed på populære butiksstrøg. Skulle du være forhindret i at indlevere din iPhone 7 Plus personligt i butikken kan den naturligvis også sendes ind til os med posten. Læs mere om dette lige her.

 

På jagt efter en ny iPhone eller iPad?
Står du og mangler en iPhone eller iPad kan vi også hjælpe dig. Hos iRep sælger vi enheder til fordelagtige priser i både brugt og ny stand. Alle enheder sælges med tilhørende ladestik og ladekabel i en miljøvenlig iRep æske. Ydermere giver der 24 måneders garanti på enheden. Alle enheder sælges også på vores webshop. Se priser og udvalg her.

 

Sælg din enhed til os
iRep er i konstant udvikling og har stor interesse i at skåne miljøet ved at mindske genereringen af elektronikaffald. Derfor tilbyder vi nu også at købe din iPhone, iPad eller Samsung Galaxy telefon. Så skulle du være interesseret i at udskifte eller opgradere din telefon eller iPad, køber vi gerne din gamle enhed. Du kan blot indlevere den i én af vores seks butikker eller sende den ind til os, hvorefter vi vil give dig et tilbud på din telefon eller iPad. Læs mere om dette her.

 

Om iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus afløste iPhone 6 Plus i efteråret 2016, og bortset fra nogle meget små kosmetiske ændringer, så er iPhone 7 Plus set udefra stort set identisk med dens forgænger.

 

Inde i telefonen gemmer der sig dog opgraderinger på flere fronter, hvor det især er værd at fremhæve den nye processor, der er op mod 40% hurtigere. Derudover har Apple valgt at fjerne det almindelige jack-stik til hovedtelefoner og vil i stedet lade iPhone 7-ejere bruge Lightning-stikket eller Bluetooth til at forbinde telefonen med hovedtelefoner.

 

Også kameraet har fået en opgradering og har nu fået optisk billedstabilisering samt optisk zoom, vidvinkel- og teleobjektiv, så det er blevet endnu lettere at tage fantastiske billeder.

 

iPhone 7 Plus kan ligesom iPhone 7 også fås i farven Jet Black.

Bedste kundeservice

Hurtig service

Kvalitet i top

Danmarks største

Landsdækkende

Gratis lånetelefon

KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

OVERTAGELSE AF APPLE-GARANTI

Når du får repareret din iPhone eller iPad hos iRep.DK, så skal du ikke være nervøs for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din iPhone eller iPad inde til reparation. Klik på knappen nedenfor for at se de nærmere betingelser for overtagelse af garanti og reklamationsret på Apple-produkter.

Garantiovertagelse