Apple iPhone 7 Plus

Standard

Standard

Du indleverer din enhed i en af vores

butikker eller sender den

til os med posten

Standard

iRepGO!

Vi kommer ud og reparerer
enheden på stedet

(Tilbydes kun i udvalgte byer)

Tryk på plusset for at se priserne

iPhone 7 Plus

ID Mærke Model Reparation Pris Standard Pick-up iRepGO!
947 Apple iPhone 7 Plus Skærm udskiftning (original kvalitet) 1399 kr. 1399 kr. 1599 kr.
948 Apple iPhone 7 Plus Bagcover udskiftning 2500 kr. 2500 kr. 2700 kr.
949 Apple iPhone 7 Plus Batteri udskiftning 399 kr. 399 kr. 599 kr.
950 Apple iPhone 7 Plus Højtaler udskiftning 800 kr. 800 kr. 1000 kr.
951 Apple iPhone 7 Plus Kamera udskiftning 800 kr. 800 kr. 1000 kr.
952 Apple iPhone 7 Plus Power-knap udskiftning (funktionen) 800 kr. 800 kr. 1000 kr.
953 Apple iPhone 7 Plus Volume-knap udskiftning (funktionen) 800 kr. 800 kr. 1000 kr.
954 Apple iPhone 7 Plus Lydløs-knap udskiftning (funktionen) 800 kr. 800 kr. 1000 kr.


REPARATION AF IPHONE 7 PLUS

Vi kan tilbyde reparation af langt de fleste skader på din iPhone 7 Plus – bl.a. reparation af et knust glas eller en smadret skærm. Du kan eksempelvis indlevere din iPhone 7 Plus til reparation ved at besøge en af vores seks butikker i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller Vejle. Alle vores butikker er beliggende på eller nær byens mest populære butiksstrøg, hvor det er nemt og bekvemt at indlevere din iPhone 7 Plus. Hvis du ikke bor i nærheden af en af vores butikker, så kan du selvfølgelig også sende din iPhone 7 Plus ind til os med posten. I denne guide beskriver vi præcis, hvordan dette gøres.

 

I butikkerne har vi også et bredt udvalg af tilbehør til iPhone 7 Plus – bl.a. ladekabler, ladestik, PanzerGlass og covers. Er du på udkig efter en ny iPhone eller iPad, så sælger vi både nye og brugte modeller til særdeles attraktive priser. Vi yder 12 måneders garanti på alle iPhones og iPads, og der medfølger desuden ladekabel og ladestik i en flot iRep-salgsæske. Se priser og udvalg her.

Hvis det er tid til en ny iPhone, så vil vi meget gerne tilbyde at købe din gamle. Vi kan give et tilbud på din telefon ved, at du indleverer den i en af vores butikker eller ved, at du sender den ind til os. Info om indlevering samt vores opkøbspriser kan du læse mere om her.

 

Om iPhone 7 Plus
iPhone 7 Plus afløste iPhone 6 Plus i efteråret 2016, og bortset fra nogle meget små kosmetiske ændringer, så er iPhone 7 Plus set udefra stort set identisk med dens forgænger.

 

Inde i telefonen gemmer der sig dog opgraderinger på flere fronter, hvor det især er værd at fremhæve den nye processor, der er op mod 40% hurtigere. Derudover har Apple valgt at fjerne det almindelige jack-stik til hovedtelefoner og vil i stedet lade iPhone 7-ejere bruge Lightning-stikket eller Bluetooth til at forbinde telefonen med hovedtelefoner.

 

Også kameraet har fået en opgradering og har nu fået optisk billedstabilisering samt optisk zoom, vidvinkel- og teleobjektiv, så det er blevet endnu lettere at tage fantastiske billeder.

 

iPhone 7 Plus kan ligesom iPhone 7 også fås i farven Jet Black.

Bedste kundeservice

Hurtig service

Kvalitet i top

Danmarks største

Landsdækkende

Gratis lånetelefon

KONTAKT OS, HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

OVERTAGELSE AF APPLE-GARANTI

Når du får repareret din iPhone eller iPad hos iRep.DK, så skal du ikke være nervøs for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din iPhone eller iPad inde til reparation. Klik på knappen nedenfor for at se de nærmere betingelser for overtagelse af garanti og reklamationsret på Apple-produkter.

Garantiovertagelse
Kurv Vare slettet. Fortryd
  • No products in the cart.