Hvorfor vælge iRep.DK?

Overtagelse af garanti og reklamationsret

Når du får repareret din smartphone eller tablet hos iRep.DK, så skal du ikke være nervøs for at miste garantien eller reklamationsretten på dit produkt. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft din smartphone eller tablet inde til reparation.

 

Klik på knappen nedenfor for at se de nærmere betingelser for overtagelse af garanti og reklamationsret efter reparation.

Kvaliteten er i højsædet

Vi sætter en ære i at levere reparationer af absolut højeste kvalitet. Derfor bruger vi udelukkende markedets bedste reservedele. Kvalitet er også i fokus, når det kommer til vores kundeservice, og vi kan træffes på de fleste tider af døgnet via telefon, mail eller Facebook.

iRep.Dk Kvalitetsstempel

Reparation af alle mærker

Hos iRep.DK kan vi tilbyde reparation af smartphones
og tablets af alle mærker og modeller.

iRep-GO! – mobilt værksted

Med iRepGO! bringer vi reparationen til kunden i stedet for reparationen til os. I en travl hverdag har du måske ikke tid til at tage forbi en af vores butikker eller nå på posthuset med den ødelagte smartphone eller tablet, og til dig tilbyder vi nu at komme ud til din bopæl eller arbejdsplads og foretage reparationen i vores mobile værksted. I øjeblikket kan vi tilbyde iRepGO! til erhvervskunder og privatkunder i Storkøbenhavn, Aarhus, Odense og Aalborg.

 

Vores iRepGO!-vogn er indrettet som et fuldt funktionsdygtigt værksted med reparationsbord og alt værktøj og reservedele således, at vi kan foretage alle reparationer, som vores kunder måtte have behov for – vandskader undtaget. Så lige meget om du har en iPhone, iPad eller Samsung, så står iRepGO! klar til at rykke ud.

 

Bemærk: Vi kan i øjeblikket desværre ikke tilbyde iRepGO! til forsikringskunder.

Gratis lånetelefon

Det er aldrig rart at skulle undvære sin smartphone. Derfor tilbyder vi vores kunder en gratis lånetelefon (afhængigt af ledige lånetelefoner), når de har en smartphone til reparation hos os. Vi kan tilbyde mange forskellige modeller som lånetelefon – bl.a. iPhone, Samsung og HTC – så lige meget om du foretrækker iOS eller Android, så har vi en lånetelefon klar til dig. Vi har dog kun et vist antal lånetelefoner, så i visse perioder kan de alle være lånt ud. Ved lån af lånetelefon opkræver vi et depositum på 1500 kr. Indbetales depositummet via betalingslink på vores webshop, så bliver pengene aldrig trukket, men er reserveret på din konto, indtil lånetelefonen er leveret tilbage.

Danmarks største uafhængige reparatør af smartphones og tablets

I 2009 opstod idéen til iRep.DK i en lille lejlighed i Californien, USA. Brian Funch var studerende på et universitet i San Diego og så et spirende marked for iPhone-reparation. Det var kunderne hjemme fra Danmark, der benyttede sig af iRep.DK’s reparationsservice og den store interesse fik Brian Funch til at flytte hjem igen og starte virksomheden op sammen med Jakob Højland. Nu 8 år senere har det udviklet sig til mere end 50 ansatte og 5 butikker spredt over hele landet. iRep.DK har foretaget mere end 200.000 reparationer og har nu over 400 erhvervspartnere i Danmark. Vores erfaring med reparation af alle slags smartphones og tablets gør, at du trygt kan betro vores certificerede teknikere din defekte iPhone, iPad eller anden smartphone eller tablet.

 

Vi får hver dag mere end 100 smartphones og tablets ind til reparation, og langt de fleste af dem bliver repareret samme dag. Vi kan klare alle typer reparationer, om det så måtte være et knust glas eller en smadret skærm på din iPhone 8, en ødelagt skærm på din Samsung Galaxy S8 eller en sløv power-knap på din iPad. Så lige meget om din telefon eller tablet er en iPhone, iPad, HTC, Samsung, Sony, LG, Nokia eller et helt ottende mærke, så står vi klar til at hjælpe med reparation af din smadrede skærm, vandskadet hovedenhed eller hvad end der måtte være i stykker.

irep-erhverv-reparation-535x706
50

Ansatte

200000

Reparationer

400

Erhvervskunder

Landsdækkende service

Næsten lige meget, hvor du er i landet, så er der ikke langt til en af iRep.DK’s butikker. Vi har 5 butikker, der alle er centralt beliggende i Danmarks største byer – København, Aarhus, Odense og Aalborg. Alle butikkerne har åbent på hverdage kl. 10-18 og lørdage kl. 10-16 (vores butik i København N holder dog lukket lørdag). Som kunde skal du som regel ikke vente længe på, at vi reparerer din enhed, men mens du venter, sørger vi for en behagelig atmosfære i vores lounges med gratis kaffe og te samt WiFi til fri afbenyttelse.

Så hvorfor vælge iRep?

Hos iRep er vores kunder altid vores vigtigste prioritet. Det betyder også, at du får en lang række fordele, når vi skal reparere din smartphone.

 

Nogle af vores mange gode fordele inkluderer:

• Hurtige reparationstider – vi udfører de fleste reparationer, mens du venter
• Vi bruger kun reservedele af original kvalitet – det sikrer, at din enhed virker præcis som før reparationen
• Vi overtager din garanti ved reparationer – det betyder, at du beholder din garanti

 

Der findes i dag mange forskellige udbydere af iPhone- og smartphonereparationer. Men det er ikke alle steder, at man får den samme kvalitet. Det er afgørende for os, at vi altid anvender reservedele af original kvalitet, når vi arbejder med din telefon. Årsagen er, at disse reservedele er udviklet til den konkrete enhed og det sikrer, at den kan blive ved med at virke optimalt – også når vi er færdige med den.

 

Billige kopi-reservedele vil være billigere ved første øjekast, men det kan medføre yderligere problemer for din enhed, hvilket i værste fald kan betyde, at du skal ud og købe dig en helt ny.

 

Siden vi kun bruger reservedele af original kvalitet, så kan vi stå inde for kvaliteten. Derfor tilbyder vi naturligvis også to års garanti på vores reservedele. Men vi stopper ikke der, for vi tilbyder nemlig også helt uden beregning at overtage den evt. restgaranti der måtte være på din iPhone eller Android-enhed. Du kan derfor være helt rolig, når du lader os stå for din reparation.

Har du en ødelagt computer fra Apple, Lenovo eller lign., så kan vi også hjælpe dig. På vores hovedkontor i København sidder nogle af Danmarks dygtigste Mac- og PC-teknikere. De har flere års erfaring med reparation af Mac -computere, både Macbook Pro, iMac, Macbook Air, samt PC-reparation