Historien om iRep.DK - iRep.DK - Danmarks bedste inden for salg og reparationer af iPhones
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,page-parent,wc-pac-hide-sale-flash,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Historien om iRep.DK

I 2009 opstod idéen til iRep.DK i en lille lejlighed i Californien, USA. Brian Funch var studerende på et universitet i San Diego og så et spirende marked for iPhone-reparation. Det var kunderne hjemme fra Danmark, der benyttede sig af iRep.DK’s reparationsservice, og den store interesse fik Brian Funch til at flytte hjem igen og starte virksomheden op sammen med Jakob Højland. Nu 8 år efter er der over 50 ansatte og 6 butikker landet over. iRep.DK har foretaget mere end 200.000 reparationer og har nu over 400 erhvervspartnere i Danmark. Vores erfaring med reparation af alle slags smartphones og tablets gør, at du trygt kan betro vores certificerede teknikere din defekte iPhone, iPad eller anden smartphone eller tablet.

Nu 8 år efter er der over 50 ansatte og 6 butikker landet over. iRep.DK har foretaget mere end 200.000 reparationer og har nu over 400 erhvervspartnere i Danmark.

Vi får hver dag mere end 100 smartphones og tablets ind til reparation, og langt de fleste af dem bliver repareret samme dag. Vi kan klare alle typer reparationer, om det så måtte være et knust glas eller en smadret skærm på din iPhone 6, en ødelagt skærm på din Samsung Galaxy S5 eller en sløv home-knap på din iPad Air. Så lige meget om din telefon eller tablet er en iPhone, iPad, HTC, Samsung, Sony, LG, Nokia eller et helt ottende mærke, så står vi klar til at hjælpe med reparation af din smadrede skærm, vandskadet hovedenhed eller hvad end der måtte være i stykker.