Velkommen til iRepGO!

Reparation af smartphones og tablets… hos dig

Velkommen til iRepGO!

Reparation af smartphones og tablets… hos dig

Til både privat og erhverv

Hvad er iRepGO?

Med iRepGO! bringer vi reparationen til kunden i stedet for reparationen til os. I en travl hverdag har du måske ikke tid til at tage forbi en af vores butikker eller nå på posthuset med den ødelagte smartphone eller tablet, og til dig tilbyder vi nu at komme ud til din bopæl eller arbejdsplads og foretage reparationen i vores mobile værksted. I øjeblikket kan vi tilbyde iRepGO! til erhvervskunder og privatkunder i det meste af Storkøbenhavn samt erhvervskunder i Aarhus, Odense og Aalborg. Med tiden vil vi udvide vores kørselsområde således, at vi dækker det meste af landet.


(Vi tilbyder i øjeblikket iRepGO! til erhvervskunder og privatkunder
i det meste af Storkøbenhavn samt erhvervskunder i Aarhus, Odense og Aalborg)iRepGO! bringer reparationen direkte til dig, så du kan bruge din tid på de ting, der er vigtige for dig.

Ofte stillede spørgsmål om iRepGO!

Hvordan bestiller jeg en reparation hos iRepGO?

Du bestiller tid ved at udfylde formularen på vores hjemmeside – formularen kan findes ved at klikke her. Hvis du ønsker hjælp, så kan du også kontakte vores kundeservice på 46 97 50 50.

Skal jeg betale for kørsel?

Ja. Der er et tillæg på 200 kr. udover prisen på reparationen ved iRepGO!

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

Du vil modtage en bekræftelse på din bestilling inden for 24 timer. Bemærk, at din bestilling ikke er gældende, før du har modtaget en bekræftelse. Drejer det sig om et akut tilfælde, så kontakt vores kundeservice på 46 97 50 50 eller irepgo@irep.dk og forhør dig om, hvor hurtigt vi kan komme forbi.

Hvordan betaler jeg for reparationen?

Betaling for reparationen foregår via vores mobile kortterminal ude hos dig. Vi accepterer VISA/Dankort, Mastercard, VISA Electron og Mastercard Debit. Bemærk, at vores terminal kun accepterer de nævnte korttyper og ikke accepterer American Express, Diners m.fl.

Hvor lang tid tager reparationen?

Reparationstiden kommer helt an på, hvilken type reparation og model, der er tale om. Langt de fleste reparationer kan klares på mellem 20 min og en time, men undtagelser kan selvfølgelig forekomme.

Kan I komme ud til min arbejdsplads?

Ja, det kan vi sagtens.

Kommer I ud til hele landet?

Vi tilbyder iRepGO! til privatkunder og erhvervskunder i det meste af Storkøbenhavn samt erhvervskunder i Aarhus, Odense og Aalborg. Kontakt os også gerne, hvis du bor i udkanten af disse områder, så tager vi stilling til, om det kan lade sig gøre.

Hvor hurtigt kan I komme ud til mig?

Vi skal gerne kende til dit behov 24 timer, før vi kommer forbi, men der kan være mulighed for at vi kan komme ud til dig samme dag. Tag kontakt til vores kundeservice for at høre, hvor hurtigt vi har mulighed for at hjælpe dig. Bemærk, at der ikke køres i weekenden.

Tilbyder I iRepGO! i weekenden?

Nej. iRepGO! tilbydes kun på hverdage.

Laver I garantireparationer med iRepGO?

Nej. Garantireparationer skal indleveres i vores fysiske butikker eller indsendes med posten. Henvend dig for at få tilsendt fragtlabel. Dette gælder også reparationer foretaget med iRepGO.