iRep.DK Erhverv

Med en erhvervsaftale hos iRep.DK er I sikret markedets bedste og hurtigste service inden for reparation af smartphones, tablets og computere.

Kontakt os

Vi kontakter jer inden for 24 timer

Direkte kontaktoplysninger

 William Hammer, salgschef
Tlf.: 22345020
E-mail: wh@irep.dk

Vores samarbejdspartnere

iRepGO! – vi bringer reparationen til jer

Med iRepGO! bringer vi reparationen til kunden i stedet for, at du bringer reparationen til os. Vi kommer ud til jeres virksomhed og foretager reparationerne på stedet, så I ikke skal vente længere end højst nødvendigt. I øjeblikket kan vi tilbyde iRepGO! til erhvervskunder og privatkunder i Storkøbenhavn, Aarhus, Odense og Aalborg.

Egen erhvervsportal

I får jeres eget login til vores Erhvervsportal, hvor I nemt og hurtigt kan oprette reparationssager og se status på åbne og afsluttede sager.

Erhvervsportal

Individuel rabatsats

Vi tilbyder en individuel rabatsats på baggrund af volumen i aftalen. Hvis I indleverer mange enheder til reparation hver måned, så får I selvfølgelig også en endnu mere fordelagtig rabatsats.

Udover dette får I også altid 20% rabat på tilbehør.

Overtagelse af Apple-garanti

Når I får repareret jeres iPhones eller iPads hos iRep.DK, så skal I ikke være nervøse for at miste Apple-garantien eller reklamationsretten på produkterne. Vi overtager nemlig begge dele, når vi har haft jeres iPhones eller iPads inde til reparation. Vi tilbyder desuden også at håndtere reklamationer over Apple-garantien på enheden, vi ikke har repareret.

Lånetelefon

Landsdækkende service

Vi har 5 butikker i centrum af København K, København N, Aarhus, Odense og Aalborg, hvor det er muligt at indlevere smartphones, tablets og computere til reparation.

Læs om alle fordelene

I vores Erhvervsfolder præsenterer vi nogle af de mange gode grunde til, at I som virksomhed er bedst tjent med iRep.DK som jeres faste smartphone- og tabletreparatør.