VEJLE

Vissingsgade 2B

7100 Vejle

 

Åbningstider:
Mandag – Fredag: kl. 10-18
Lørdag: kl. 10-16

Hos iRep.DK er vi specialister i reparation af smartphones, tablets og iPods. Vi har en butik midt i Vejle på Vissingsgade 2B centralt på byens gågade, hvor du er velkommen til at komme forbi med din enhed, så vi kan hjælpe dig.

Offentlig transport til iRep.DK i Vejle

Ved at besøge www.rejseplanen.dk kan du nemt planlægge din tur til vores butik på Vissingsgade 2B med det offentlige.

Parkering tæt på iRep.DK i Vejle

Er du i bil, er der parkeringsmuligheder lige rundt om hjørnet i parkeringshuset, Tróndur, på Volmersgade 9. Her er de første 2 timers parkering gratis.

Mød vores medarbejdere

Vores smilende personale står klar til at tage imod din defekte smartphone eller tablet, og nogle af Danmarks bedste teknikere sidder klar inde på værkstedet til at reparere din enhed hurtigst og bedst muligt. Få her et overblik over, hvem der vil tage sig af din enhed i butikken i Vejle.

Dieter—cut-2

Dieter

Teamleder
Morten-Vejle—cut

Morten

Receptionist
Kean—cut

Kean

Receptionist
Kasper—Vejle-Odense

Kasper

Tekniker

Sådan foregår reparationen af din smartphone

Hvis du afleverer din smartphone direkte i vores butik i Vejle, kan vi typisk klare reparationen inden for få timer, og du kan tage din telefon med hjem igen senere samme dag – eventuelt efter at have taget en tur ned ad vores fantastiske gågade som byder på masser af spændende butikker og forretninger.

Ved diagnoser af vandskader og lignende vil reparationstiden typisk være længere, og vi tager også forbehold for, at en reservedel ikke er på lager. Blandt de mange modeller som vi tilbyder reparation af er: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad 2, iPad Air, iPad Mini, HTC One, LG G3, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z3. Den komplette liste kan ses ved at klikke her.

Vi samarbejder med Danmarks største forsikringsselskaber

iRep.DK samarbejder med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber som Tryg, Top Danmark og Alka. Disse forsikringsselskaber har gennem flere år placeret deres tillid hos iRep.DK, når det kommer til at få repareret deres kunders smartphones og tablets. Du skal derfor ikke være bange for, at dit forsikringsselskab vender tommelfingeren nedad, hvis du har fået din telefon eller tablet repareret hos os.

 

Vi kan også hjælpe din virksomhed

Udover at samarbejde med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber så har iRep.DK desuden aftaler flere hundrede forskellige samarbejdspartnere inden for dansk erhverv. Ønsker du også at få tilknyttet din virksomhed til iRep.DK, så kontakt os via mail, salg@irep.dk, eller telefonisk på 46 97 50 50. For mere information om, hvad iRep.DK kan tilbyde din virksomhed, klik her. Vi er altid klar til at finde en aftale, som passer til netop jeres behov.

    Sorry, no posts matched your criteria.
Kurv Vare fjernet Annuller
  • Kurven er tom.