AARHUS

Guldsmedgade 2

8000 Aarhus C

 

Åbningstider:
Mandag – Fredag: kl. 10-18
Lørdag: kl. 10-16

iRep.DK – reparation af iPhone, iPad, iPod, HTC, Samsung, Nokia, Sony Ericsson, LG og BlackBerry

 

Phone Reparation i Århus idag! – Hos iRep.DK Aarhus står vi klar til at servicere din smartphone i hjertet af Aarhus. Vi har en butik midt i Aarhus på Guldsmedgade 2, hvor du er velkommen til at komme forbi med din smartphone, så vi kan hjælpe dig. Vi har WiFi, som du frit kan benytte dig af, imens du venter på, at din smartphone bliver repareret. Vores afdeling i Aarhus bliver serviceret af en receptionist, flere teknikere og en daglig leder, så du ikke skal vente længere end højst nødvendigt på, at din smartphone bliver repareret.

Offentlig transport til iRep.DK i Aarhus

Ved at besøge www.rejseplanen.dk kan du nemt planlægge din tur til vores butik på Guldsmedgade 2 med det offentlige.

Parkering tæt på iRep.DK i Aarhus

Er du i bil, så er der et begrænset antal parkeringspladser i området omkring Klostertorv og Lille Torv. Det nærmeste parkeringshus er Q-Parks parkeringshus ved Magasin.

Mød vores medarbejdere

Vores smilende receptionister står klar til at tage imod din defekte smartphone eller tablet, og nogle af Danmarks bedste teknikere sidder klar inde på værkstedet til at reparere din enhed hurtigst og bedst muligt. Få her et overblik over, hvem der vil tage sig af din enhed i butikken i Aarhus.

Jacob-nyt

Jacob

Butikschef
Patrick—Aarhus

Patrick

Receptionist
Anders-Cut5

Anders

Tekniker
Simon-Aarhus-Cut

Simon

Tekniker
Frida

Frida

Tekniker
Johan—Aarhus

Johan

Tekniker
Mikkel—Aarhus

Mikkel

Tekniker
Sådan foregår reparationen af din smartphone

 

Hvis du afleverer din smartphone direkte i butikken, kan vi typisk klare reparationen inden for få timer, og du kan tage din telefon med hjem igen senere samme dag. Ved diagnoser af vandskader og lignende vil reparationstiden typisk være længere, og vi tager også forbehold for, at en reservedel ikke er på lager. Blandt de mange modeller som vi tilbyder reparation af er: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad 2, iPad Air, iPad Mini, HTC One, LG G3, Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z3. Den komplette liste kan ses ved at klikke her.

Vi samarbejder med Danmarks største forsikringsselskaber

 

iRep.DK samarbejder med nogle af Danmarks største forsikringsselskaber. Disse forsikringsselskaber har gennem flere år placeret deres tillid hos iRep.DK, når det kommer til at få repareret deres kunders smartphones og tablets. iRep.DK har desuden aftaler flere hundrede forskellige samarbejdspartnere inden for dansk erhverv. Ønsker du også at få tilknyttet din virksomhed til iRep.DK, så kontakt os via mail, salg@irep.dk, eller telefonisk på 46 97 50 50. For mere information om, hvad iRep.DK kan tilbyde din virksomhed, klik her.

    Sorry, no posts matched your criteria.